GRATIS Method Schoonmaakproduct

UPDATE: Het aantal cashbacks is verhoogd naar 6800 en de looptijd verlengd tot 30 juni 2020. Dus was je er niet op tijd bij, dan kan je nu alsnog meedoen! Koop bij de AH een Method schoonmaakproduct zoals bijvoorbeeld een allesreiniger of handzeep en ontvang het aankoopbedrag van maximaal €2,99 retour op je bankrekening. Er zijn rond de 2800 cashbacks beschikbaar en op=op. Bekijk dus voordat je het product koopt op de actiepagina of er nog beschikbaarheid is. De actie loopt tot uiterlijk 1 mei 2020.

Bekijk via deze link de beschikbaarheid van het aantal cashbacks en vraag na aankoop hier ook het aankoopbedrag terug

Het aankoopbedrag ontvang je binnen 48 uur op je bankrekening. Bewaar wel de kassabon natuurlijk.

2 berichten op GRATIS Method Schoonmaakproduct

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën