GRATIS Mr. Proper Vloeibare Gel 600ml bij Blokker of Marskramer
geplaatst/bijgewerkt 3 maart 2014

gratis-mr-proper-vloeibare-gel-600ml-bij-blokker-of-marskramerKoop voor 30 maart 2014 een verpakking Mr. Proper vloerbare gel 600ml bij Blokker of Marskramer en vraag tot maximaal 15 april 2014 het volledige aankoopbedrag retour. Bewaar wel de kassabon, die heb je nodig voor de geld terug aanvraag.

Download hier de actieflyer welke je in moet sturen samen met je kassabon om het aankoopbedrag retour te krijgen

De flyers liggen eventueel ook in de deelnemende winkels

7 Reacties

 1. Op 23 april j.l. meldde ik dat ik het bedrag nog niet ontvangen had. Ondertussen heb ik de 3,69 euro wel retour gekregen.

  Antwoord
 2. Gekocht bij Blokker…..Ik heb dus ook nog steeds geen 2,99 euro gekregen van MR. PROPER.
  12 maart opgestuurd, de kassabon en gedeelte van de hele flyer waar ik mijn naam, adres en woonplaats ingevuld heb. Ik heb het opgestuurde eerst gescand. Hoe lang moeten we nog wachten op het beloofde bedrag?

  Antwoord
 3. Ook ik heb op 22 maart dit product gekocht en meteen dezelfde dag alles opgestuurd. En je raadt het al: nog geen 3,69 euro terug ontvangen!! Schaam jullie Blokker!!!!

  Antwoord
 4. Ook ik heb op de dag van vandaag nog niks ontvangen! Wat een oplichters!

  Antwoord
 5. Ik heb op 5 maart alles keurig ingestuurd. Tot heden geen enkele retourbetaling ontvangen. Als ik het bedrag over een paar dagen nog niet retour heb ga ik naar de Blokker om mijn geld terug te halen !!!!

  Antwoord
 6. Op 14 maart 2014 een fles Mr Proper citroen gekocht voor 2, 99 euro en op juiste wijze een bericht gestuurd per post met de kassabon. Tot op heden geen 2, 99 euro terug. Je moet toch kunnen vertrouwen op zo.n aktie.

  Ik blijf er mee bezig, groetjes Robbie.

  Antwoord
 7. Hallo
  Ik wou even melde dat ik het geen stijl vind om reclame te maken waar je het aankoop bedrag terug krijgt bij het kopen van een fles meister proper.
  Ik heb meer dan
  een maand geleden een fles meister proper bij de blokker gekocht en de instructies opgevolgd.
  Tot op de dag van vandaag heb ik nog niks terug ontvangen
  Ik ben hier best wel boos over, het is best een duur product.
  Ookal werkt de allesreiniger goed ik ga hem niet meer kopen
  Op deze manier hoeft het voor mij niet meer
  Mvg Manuela

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!