GRATIS Muchachomalo Onderbroek na Inlevering Oude bij Men at Work
geplaatst/bijgewerkt 27 september 2013

gratis-muchachomalo-onderbroek-na-inlevering-oude-bij-men-at-workLever zaterdag 28 september 2013 je oude onderbroek in bij één van de Men at Work stores in Nederland en ontvang gratis een mooie Muchachomalo boxer cadeau.

Lees hier meer over de gratis onderbroeken actie van Men at Work

3 Reacties

  1. Het was allemaal doorgestoken kaart. Boxers werden alleen aan vriendjes van het winkelpersoneel gegeven. Gewoon boycotten. MM is zoooo 2006.

    Antwoord
  2. Hele slechte actie, er zelfs een youtube filmpje over maken met een bekende Nederlander en dan blijkt, lees ik overal op internet, dat er maar een hele beperkte voorraad was, of dat er gewoon helemaal niets te halen viel.

    Antwoord
  3. Geprobeerd in Rotterdam: Oude Binnenweg al geen voorraad meer om 11:00 uur. En op de Korte Lijnbaan was er wel volop voorraad en de jonge medewerker wilde wel aan ons geven, maar daar stak de leidinggevende(?) een stokje voor. Waarschijnlijk besloot deze leidinggevende wie hij wel wilde geven en wie niet, maar waar de selectie op is gebaseerd…ik weet het niet. Dus ons is het niet gelukt.

    Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!