GRATIS Muchachomalo Onderbroek na Inlevering Oude bij Men at Work

gratis-muchachomalo-onderbroek-na-inlevering-oude-bij-men-at-workLever zaterdag 28 september 2013 je oude onderbroek in bij één van de Men at Work stores in Nederland en ontvang gratis een mooie Muchachomalo boxer cadeau.

Lees hier meer over de gratis onderbroeken actie van Men at Work

3 berichten op GRATIS Muchachomalo Onderbroek na Inlevering Oude bij Men at Work

  • Het was allemaal doorgestoken kaart. Boxers werden alleen aan vriendjes van het winkelpersoneel gegeven. Gewoon boycotten. MM is zoooo 2006.

  • Hele slechte actie, er zelfs een youtube filmpje over maken met een bekende Nederlander en dan blijkt, lees ik overal op internet, dat er maar een hele beperkte voorraad was, of dat er gewoon helemaal niets te halen viel.

  • Geprobeerd in Rotterdam: Oude Binnenweg al geen voorraad meer om 11:00 uur. En op de Korte Lijnbaan was er wel volop voorraad en de jonge medewerker wilde wel aan ons geven, maar daar stak de leidinggevende(?) een stokje voor. Waarschijnlijk besloot deze leidinggevende wie hij wel wilde geven en wie niet, maar waar de selectie op is gebaseerd…ik weet het niet. Dus ons is het niet gelukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën