GRATIS Musea Bezoeken Tijdens Museumweek
geplaatst/bijgewerkt 1 april 2024

Tijdens de Museumweek mag je met iemand anders zijn Museumkaart gratis alle deelnemende musea naar binnen. De Museumweek is van 30 maart tot en met 5 april 2024. Je moet dus wel iemand kennen die zo’n kaart heeft en het aan jou wilt uitlenen.

Lees via deze link meer over de Museumweek

Wat is de Museumkaart?

De Museumkaart is een populaire kaart in Nederland waarmee houders gratis toegang krijgen tot meer dan 400 musea in Nederland. Het is een persoonlijke kaart die een jaar geldig is en kan worden gebruikt voor herhaalde bezoeken aan de deelnemende musea. Met de Museumkaart kunnen houders ook speciale tentoonstellingen bezoeken zonder extra kosten, hoewel sommige musea mogelijk een toeslag vragen voor grote speciale tentoonstellingen.

De Museumkaart is een geweldige manier om de rijke culturele erfgoed van Nederland te verkennen en is vooral populair onder locals en toeristen die regelmatig musea willen bezoeken. De kaart wordt uitgegeven door de Stichting Museumkaart.

0 reacties

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!