GRATIS naar de Winter Efteling Zaterdag 14 november 10x

gratis-naar-de-winter-efteling-zaterdag-14-novemberHettestpanel is op zoek naar 10 gezelschappen mensen, bijvoorbeeld gezinnen of vriendengroepen, die op zaterdag 14 november 2015 de Winter Efteling willen bezoeken en beoordelen. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 10 november 23:59. Je wordt woensdag 11 november gebeld als je bent geselecteerd.

Lees via deze link meer voorwaarden en meld je aan als tester van de Winter Efteling

2 berichten op GRATIS naar de Winter Efteling Zaterdag 14 november 10x

  • K ZOU HET GEWELDIG VINDEN MET MIJN KINDEREN EN AANHANG

  • Hallo.wij zijn gek op de efteling.we zijn al wat ouder ik 40.mijn dochter en schoonzoon 19 en 21.maar het is zeker of je echt even een sprookjes wereld begeeft.we hopen deze betovering nog een keer mogen mee maken.Fam abdoel.vaartjes

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën