GRATIS New Scientist ‘Veranderende Aarde’ t.w.v. €8,75

Meld je aan voor de nieuwsbrief van New Scientist en ontvang een kortingscode waarmee je gratis de special ‘Veranderende Aarde’ kan bestellen.

Klik op deze link om je aan te melden voor de gratis special van New Scientist ‘Veranderende Aarde’

De aarde staat niet stil – letterlijk en figuurlijk. Zo is de rotatie-as van onze planeet verschoven, waardoor de noordpool sinds 2005 met een meter naar het oosten is verplaatst. De aarde is voortdurend aan het veranderen. Niet alleen processen binnen de planeet zelf – het aardmagnetisch veld verschuift, de continentale platen botsen tegenelkaar op – ook het weer en klimaat op aarde is veranderlijk. Daarmee is het een inspiratiebron voor veel en mooi wetenschappelijk onderzoek – en dus ook voor veel mooie artikelen in New Scientist.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën