GRATIS Online Bingo met Leuke Prijzen

Om eenzaamheid onder ouderen te verminderen hebben een aantal partijen de Nationale ThuisBingo tot leven geroepen. Iedereen die 18 jaar of ouder is kan tot nader order iedere woensdagochtend om 11 uur meedoen aan deze bingo. Er wordt geprobeerd in 1 uur 3 rondes te spelen. Het leuke is dat je echte prijzen kan winnen. De prijzenpot heeft in totaal een waarde van €4500!

Lees via deze link meer over de Nationale ThuisBingo, je kan je via deze link ook meteen aanmelden

Een bericht op GRATIS Online Bingo met Leuke Prijzen

  • Ik ga het proberen op te zetten voor mijn oma op haar iPad. Die vindt dit wel leuk denk ik. Al helemaal leuk omdat er gratis prijzen worden weggegeven.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën