GRATIS Tickets Online Concert The Streamers ‘NOG EENTJE DAN’ op 29 mei 2021
geplaatst/bijgewerkt 24 mei 2021

De tickets zijn maandag 24 mei vanaf 10.00 uur te bestellen!
Na 2 succesvolle edities van de online concerten van The Streamers is er weer een volgend online concert in aantocht. Dit online concert vindt plaats op 29 mei 2021 en heet ‘Nog eentje dan’. Dit online concert wordt weer gratis aangeboden en live gestreamd vanuit de Johan Cruijff Arena.

Bestel vanaf 24 mei 2021 via deze link jouw gratis online kaartje voor de livestream

WIN EEN ZOMERARRANGEMENT BIJ EEN VAN DER VALK HOTEL NAAR KEUZE

4 Reacties

 1. Wat een ongelofelijk heerlijk feest festijn! Dank jullie allemaal voor dit in coronatijdperk.
  Ik hoop dat jullie allemaal weer op de oude manier aan het werk kunnen… dit vergeet ik nooit meer.. een zonnestraal voor iemand die in de zorg werkt!

  Antwoord
 2. Ik ben gek op muziek en dan vooral die van jullie, en na bijna 1 1/2 jaar binnen is het helemaal superfijn dat jullie dit doen . Vond het zo jammer dat ik de laatse x niet wist hoe ik het op de tv moest kijken( 68) . Maar ik had reatie terug gehad hoe het moest , lief . Maar nu kan ik het weer aan de kinderen vragen . En word het weer genieten zaterdag! Wel jammer dat het het laatste is maar ja er moet natuurlijk ook brood op de plank komen , ook bij jullie. Succes zaterdag !

  Antwoord
 3. Nog eentje dan
  Op de verjaardag van mijn man
  Nog geen huisje vol visite
  Dus dan maar zo van The Streamers geniete

  Antwoord
 4. Wat een goed idee!!! Graag zou ik een kaartje winnen! Denken jullie aan mij? Veel leifs van Gerrie en een muzikaal festijn gewenst!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!

 

Schrijf je in en win een Pathe voucher t.w.v. €20