GRATIS Oral-B Actie Bij Kruidvat

Ook bij Kruidvat kun je een coupon krijgen om het geld van een Oral-B handtandenborstel en tandpasta terug te vragen. Geldig voor het gehele assortiment, m.u.v. duoverpakkingen. Dus haal de actiecoupon in de winkel, koop de tandpasta en/of tandenborstel, bewaar de kassabon en vraag je geld terug.

Bekijk hier de actie in de actiefolder

33 berichten op GRATIS Oral-B Actie Bij Kruidvat

 • gister stond zowaar het geld op mijn rekening.

 • Heb eergisteren het geld van Oral B gekregen op mijn rekening dus ze zijn er mee bezig..

 • ik heb via de site van oral b gereageerd op deze actie en heb gelijk vandaag al reactie.uit hun administratie blijkt dat mijn bedrag staat geregistreerd en dat ik heb bedrag binnen enkele weken op mijn rekening gestort krijg.
  er is dus nog hoop.

 • Ik heb ook meegedaan met de Oral-B actie via het Kruidvat en geen geld retour ontvangen.
  Vraag me af of er mensen zijn die wel wat hebben ontvangen ?
  Waar kunnen we terecht met onze klachten over deze actie ?

 • ik heb tot op heden niets ontvangen en vandaag zijn de 6 weken om nadat de actie is afgelopen.ik ga een mail sturen naar oral b en kruitvat.er zijn veel mensen bedondert op deze manier

 • inderdaad alles gehaald ook voor zoon en dochter. donderdag de 15e een brief van high co DATA dat we alles voor 9 november moesten opsturen anders komt het te vervallen. Tel. nummer highco DATA klopt niet, We zijn bedonderd
  Doet kruitvat hier nog iets aan.?? Of Oral B.??

 • Inderdaad een reclame van niets. Ook alles opgestuurd, en tot op heden niets ontvangen. Stap gelijk van het
  merk Oral-B tandpasta af. Genoeg andere goede merken op de markt.

 • het zelfde verhaal ,,, ik heb de orginele coupon gestuurd nog niks,,, geen geld terug gav

 • Ik sluit me aan bij jullie. Bijna onmogelijk om de bon goed in te vullen. Uiteindelijk toch gelukt en begin september opgestuurd. En idd nog steeds geen geld retour. Geldt ook voor mijn bovenbuurman. Tijd voor actie. Maar nu vanuit ons!

 • Zelfde verhaal!

 • Vandaag tot mijn woede reactie dat zij mijn coupon niet ontvangen. Zouden hebben, zat er notabene bij! Met alle gegevens

  Al met al fluit maar naar je geld!

  Moet nu weer orginele coupon opsturen, maar ja die heeft kruidvat niet meer.

  Leuk zo,n actie!

 • 9 november
  ook nog niets ontvangen
  dochter ook niet
  schoonzoon ook niet

 • Hier ook nog niks gestort gekregen, schandalig hoe lang dit duurt!

 • Ook nog niks gezien. Moeten we Kruidvat bellen of Oral-B

 • Wacht ook al 3 maanden,wat nu, weet geen adres

 • Gaan we alleen maar klagen hier of doen we ook wat aan? Lijkt wel sprake van misleiding door zowel Kruidvat als Oral B !
  Wellicht tijd om de kwestie bij TrosRadar Antoinette Hertsenberg onder de aandacht brengen.

  PS Ook ik heb mijn geld van mijn ingediende bon van eind augustus jl (nu dus 2 maanden later!) nog steeds niet terug.

 • Ook nog niets gekregen, ook mijn schoonmoeder niet.
  In het begin al opgestuurd.

 • Heb ook nog geen geld teruggekregen, maar ik ben blijkbaar niet de enige.

 • Ook nog geen geld terug, meteen in het begin al opgestuurd.

 • ik vond het erg slecht papier en weinig ruimte, ook geen geld terug gekregen

 • ook ik vond het erg slecht papier en weinig ruimte.ik heb er een eigen blaadje met mijn gegevens extra bij gestopt.ik heb ook nog niets terug gekregen,ben benieuwd.ik heb wel een copie van de kassabon

 • Heb ook nog geen geld retour gekregen. Inderdaad erg slecht papier en weinig ruimte. Lijkt wel alsof ze dit met opzet doen. Zo van misschien geven ze het op en vragen ze geen geld terug. Ik vraag me af of ik het geld überhaupt nog terugkrijg. Volgende keer maak ik zeker een kopie. Dit keer niet gedaan. Stom. Als bovenstaande mededeling van Kruitvat klopt, dan heeft OralB nog tot bijna eind november de tijd om het geld terug te storten. Ben benieuwd.

 • Reactie Kruidvat: “de bonnen kunnen nog ingestuurd worden tot 10 oktober. hierna sluit de actie en wordt er binnen uiterlijk 6 weken geld overgemaakt.”

 • Hier ook nog niets ontvangen… ik heb zojuist een email gestuurd naar Kruidvat klantenservice. Ik hoop dat zij mij verder kunnen helpen!

 • Ook hier nog geen geld op de rekening. Was het nu een actie van Kruidvat/Trekpleister of van ORALB?
  Ik heb nog een kopie van de coupons en de kassabon. Weet iemand een emailadres van de actie?

 • Inmiddels zijn we 6 weken verder en heb ik nog geen geld op mijn rekening teruggezien.

 • Er is alleen deel te nemen met de originele coupon die in de winkel te verkrijgen is. Dus laat je niet wijsmaken dat het via internet kan want dat is niet mogelijk. Koop het product dus alleen als je een coupon krijgt anders is het zonde van het geld.

 • Hier van hetzelfde, ook geen actiecoupon hoewel ik er twee keer om gevraagd heb. Nee hoor zei die vrouw achter de kassa, gewoon naar de oralb site gaan. Nou daar vind je niets over een geld retour actie. Ik ga morgen nog even naar de Kruidvat en vraag het aan de chef/cheffin.

 • Leuk, sta je in de winkel, blijkt dat ze nooit actiecouponnen hebben gekregen… wat nu? Ik kijk 10 keer op een avond tegen de “geweldige” reclame aan… Ga ik heen om hier dan toch maar gebruik van te maken, vang je nog niets… wat n “leuke” actie is dit zeg…

  • Precies wat er bij mij gebeurde. Aan de kassa zeiden ze dat ook, en moest het dan via de site van oral b invullen, alleen daar is niets van terug te vinden. Dus geen actiecoupon, en dus geen geld terug.

 • Leuke aktie, maarrrrr

  Bon gehaald…wat een baggerwerk….glad papier (wil niet schrijven) en ze vragen je BiC nummer en IBan van de bank. Daar is vervolgens nog minder ruimte voor beschikbaar om in te vullen dan je postcode, terwijl een beetje IBAN nummer 18 tekens kent….jammer, nog geen plezier aan gehad.

  • Beste Daniel, ik had gelukkig drie coupons meegenomen en bij poging drie eindelijk een pen gevonden die wel werkte op het papier. Je hebt wat dat betreft gelijk, het is bagger papier. Alle gegevens heb ik op het papiertje gekregen, mocht het vlekken of niet duidelijk leesbaar zijn dan voeg je toch een kopie toe en schrijf je de gegevens goed leesbaar erbij met een verklaring waarom? Als je het spul toch al gekocht hebt dan is dat misschien een idee om toch je geld terug te krijgen?

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een reactie plaatst en wel je e-mailadres achter laat word je ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën