GRATIS Paasboekje ‘De nooit vergeten brief’
geplaatst/bijgewerkt 5 februari 2024

Bestel gratis het boekje ‘De nooit vergeten brief’ met het thema Pasen. Ontvang een prachtig geïllustreerd boekje met een beeldverhaal, een verhelderende beschrijving en een uitleg van de gebeurtenissen rond Pasen volgens de Bijbel.

Bestel via deze link het gratis boekje ‘De nooit vergeten brief’

Waar gaat het Paasboekje over?

Goede Vrijdag en Pasen vormen een onlosmakelijke eenheid. Dit boekje richt zich voornamelijk op de kracht van hoop. Na Pasen is er alle reden om hoopvol te zijn. Ook al lijkt het soms een lange weg, we kunnen uitkijken naar Gods toekomst waarin alles goed zal zijn.

Wat kun je met het Paasboekje?

Je hebt de vrijheid om het boekje zelf te lezen, maar het is ook geschikt om het verhaal voor te lezen. Het boekje is ontworpen als cadeauformaat, waardoor je het ook aan iemand kunt schenken.

Wanneer ontvang je het Paasboekje?

Na het plaatsen van je bestelling duurt het 8 tot 10 werkdagen voordat je het boekje in je brievenbus aantreft.

1 Reactie

  1. Ik ben zo benieuwd naar het gratis paasboekje De Nooit Vergeten Brief! Het lijkt een verhaal te zijn dat de diepere betekenis van Pasen op een boeiende manier belicht. Ik kan niet wachten om het te lezen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!