GRATIS Paaseitjes van Hema

gratis-paaseitjes-hemaSpeel het gratis spel op de website van Hema, ze hebben 100.000 paaseitjes verstopt, wanneer jij alle 16 verschillende smaken vindt, win je een gratis zakje paaseitjes t.w.v. €2,- die je in de winkel mag afhalen. Sommige zijn heel makkelijk, andere zijn heel lastig te vinden. Tip: kijk goed op je heen. Het is aan te raden dit op een laptop of desktop te spelen. UPDATE: helaas zijn alle 100.000 paaseitjes inmiddels gevonden, je krijgt nu een kortingsbon t.w.v. €2,50 bij een minimale besteding van €10,-.

Speel via deze link mee met de Hema Paaseitjes actie

 

5 berichten op GRATIS Paaseitjes van Hema

  • Je kreeg een voucher die je kon uitprinten per e-mail toegestuurd. Maar alle paaseitjes zijn inmiddels gevonden zo te lezen. Je krijgt nu alleen nog maar een kortingsbon van €2,50 bij een besteding van 10 euro.

  • Ja ik had hem gevonden uiteindelijk.. Maar dankjewel voor de hulp. Ik vond die pure zonder hoesje op de tafel ook best wel moeilijk 😉

    • krijg je een code voor een gratis zakje paaseieren of gewoon een kortingscode?

  • Wat een leuke actie! Ik kan alleen maar dat Puur-Mint eitje niet vinden! Wie helpt me?

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën