GRATIS Paaseitjes van Hema
geplaatst/bijgewerkt 15 maart 2016

gratis-paaseitjes-hemaSpeel het gratis spel op de website van Hema, ze hebben 100.000 paaseitjes verstopt, wanneer jij alle 16 verschillende smaken vindt, win je een gratis zakje paaseitjes t.w.v. €2,- die je in de winkel mag afhalen. Sommige zijn heel makkelijk, andere zijn heel lastig te vinden. Tip: kijk goed op je heen. Het is aan te raden dit op een laptop of desktop te spelen. UPDATE: helaas zijn alle 100.000 paaseitjes inmiddels gevonden, je krijgt nu een kortingsbon t.w.v. €2,50 bij een minimale besteding van €10,-.

Speel via deze link mee met de Hema Paaseitjes actie

 

5 Reacties

 1. Je kreeg een voucher die je kon uitprinten per e-mail toegestuurd. Maar alle paaseitjes zijn inmiddels gevonden zo te lezen. Je krijgt nu alleen nog maar een kortingsbon van €2,50 bij een besteding van 10 euro.

  Antwoord
 2. Ja ik had hem gevonden uiteindelijk.. Maar dankjewel voor de hulp. Ik vond die pure zonder hoesje op de tafel ook best wel moeilijk 😉

  Antwoord
  • krijg je een code voor een gratis zakje paaseieren of gewoon een kortingscode?

 3. Wat een leuke actie! Ik kan alleen maar dat Puur-Mint eitje niet vinden! Wie helpt me?

  Antwoord
  • bij het treintje

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!