GRATIS Pakket – Eerste Hulp Bij Eenzaamheid

Vraag gratis de Eerste Hulp Bij Eenzaamheid kit aan van het Nationaal Ouderenfonds, deze kit is in het leven geroepen om mensen te stimuleren ook zelf een eerste stap te zetten tegen eenzaamheid in de buurt. In de kit zitten onder andere wol en breinaalden die je zou kunnen aanbieden aan een oudere en zo ook een praatje kan maken. Daarnaast zitten er handige tips en tricks in de kit om eenzaamheid te herkennen en er eventueel iets aan te doen.

De Eerste Hulp Bij Eenzaamheid kit is helaas wel enkel aan te vragen via Facebook via deze link

2 berichten op GRATIS Pakket – Eerste Hulp Bij Eenzaamheid

  • Eenzaamheid is helaas niet iets van de ouderen zelf. Door gebrekken, mobiliteit etc worden ze op een zijspoor gezet. Het betrekken van deze mensen in het maatschappelijk leven is belangrijk. Zij kunnen nog zoveel

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën