GRATIS Pathé Thuis Film t.w.v. €5,99 voor KPN Klanten

Update: de actie is verlengd tot 8 januari 2023, en je kan nu een 2e code proberen aan te vragen!
Ben je klant bij KPN, of ken je iemand? Vraag dan tot 11 december 2022 8 januari 2023 een gratis code aan waarmee je op Pathé Thuis een film naar keuze kan huren.

Vraag via deze link de Pathé Thuis filmcode aan

Vraag via deze link de 2e Pathé Thuis filmcode aan

Na het ontvangen van de code kan je die inwisselen op de website van Pathé Thuis, je moet daar wel een account aanmaken of inloggen als je al een account hebt.

Wanneer je zelf geen KPN hebt, ken je misschien wel iemand die dat wel heeft, en misschien is die gene wel helemaal niet geïnteresseerd in de filmcode. Ook een handige manier om aan een filmcode te komen toch?

5 berichten op GRATIS Pathé Thuis Film t.w.v. €5,99 voor KPN Klanten

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën