GRATIS Plantdog (Hotdog) bij IKEA
geplaatst/bijgewerkt 10 juli 2023

VANAF VANDAAG! Om je kennis te laten maken met de nieuwe Plantdog van IKEA kan je van 10 tot 14 juli 2023 tussen 10.00 en 12.00 uur deze gratis komen proeven. Zoals de naam het al zegt is deze nieuwe hotdog 100% plantaardig.

Bekijk de gratis Plantdog advertentie op de FB pagina van IKEA via deze link

Enkel voor IKEA Family leden. Dat kan je eventueel gratis worden.

Vergeet daarnaast niet met je IKEA Family card een gratis kopje koffie of thee te nemen. De gratis koffie bij IKEA is een doorlopende actie en loopt ook na 14 juli 2023 gewoon door.

 

3 Reacties

 1. Leuk! Ik ga er vandaag even 1 halen in Haarlem, ben erg benieuwd of ze lekker zijn.

  Antwoord
 2. Mooi, ik vond die veggiedog van IKEA namelijk echt niet lekker, maar ik eet liever geen vlees, ookal is die hotdog erg lekker. Leuk dus dat er nu een gelijkende soort komt maar dan plantbased.

  Antwoord
 3. Ik kreeg deze actie ook zojuist via de nieuwsbrief van IKEA toegestuurd! Het is 1 hotdog per bestelling / family kaart. Ik denk dat ik er wel even eentje ga proeven. Voor de mensen die benieuwd zijn naar de smaak en ingrediënten.

  Dit stond er op hun site.

  De worst heeft dezelfde bite en rokerige smaak als de kipvariant en ziet er hetzelfde uit. De plantdog is gemaakt van onder andere rijsteiwit, wortel, ui en zoete aardappel en bevat geen toegevoegde suikers.

  Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!