GRATIS PopWorks Sweet & Salty (zakje t.w.v. €2,59)
geplaatst/bijgewerkt 30 januari 2024

Ontvang nu een gratis zak PopWorks Sweet & Salty 85 gram en krijg geld toe! Haal een zak PopWorks Sweet & Salty bij een fysieke Albert Heijn supermarkt (niet online) en ontvang €2,00 retour via Tikkie. Profiteer van de aanbieding van deze week bij Albert Heijn, waar de PopWorks Sweet & Salty slechts €1,75 kost. Dat betekent dat je €0,25 overhoudt!

Als de andere twee smaken (Sour Cream & Onion en Sweet BBQ) bij jouw winkel ook beschikbaar zijn, kun je deze ook proberen, maar ze zijn wel duurder. Ontdek deze gratis actie door in de Tikkie app via op het tabblad ‘Deals’ te klikken. Wees er snel bij, want de actie is geldig tot en met zondag 4 februari 2024 of stopt zodra het maximale aantal cashbacks is bereikt. Zolang er cashbacks beschikbaar zijn, blijft de actie beschikbaar in de Tikkie app.

Lees de volledige actievoorwaarden van de Tikkie cashback via deze link

Deelnemende supermarkten: AH, Jumbo, Deka, Boon, Plus, Spar, Dekamarkt & Poiesz

Mis deze kans niet om te genieten van de heerlijke PopWorks Sweet & Salty en bespaar tegelijkertijd met deze geweldige cashback-aanbieding!

0 reacties

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!