GRATIS Proefmonster Alhydran Medical Crème

Alhydran Crème kan worden ingezet bij diverse huidaandoeningen zoals littekens, brandwonden, eczeem, doge huid etc. Je kan een proefmonster aanvragen met voldoende inhoud voor een goede eerste kennismaking.

Vraag via deze link een proefmonster Alhydran Crème aan

2 berichten op GRATIS Proefmonster Alhydran Medical Crème

  • Goedemorgen,

    Ik ben docent van het ROC van Amsterdam opleiding zorg en welzijn.
    Nu hebben wij 9 en 10 juli een diplomering van ongeveer 70 personen en het lijkt ons leuk om deze studenten een Goodibag mee te geven met allerlei produkten. Is het mogelijk om van jullie gratis samples hiervoor te krijgen.
    Ik hoor het graag van jullie

    • Ja,ik zou graag producten willen testen,vrijwillig en onbetaald.Ik hou van huidverzorging.Het is ook mijn hobby en waar mijn interesse ligt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën