GRATIS Proefmonster Lancôme Teint Idole Ultra Wear
geplaatst/bijgewerkt 2 maart 2020

Bestel gratis een sample Lancôme Teint Idole Ultra Wear, door het beantwoorden van een aantal vragen ontvang  je op basis van jouw houdtype 1 van de 40 beschikbare kleuren.

Klik op deze link om het gratis proefmonster Lancôme Teint Idole Ultra Wear te bestellen

7 Reacties

 1. I would like to try this foundation

  Antwoord
 2. Ik heb onwijs veel interesse in dit product alleen wil ik er zeker van zijn dat dit de juiste foundation is voor mij!

  Antwoord
 3. ik vindt het een hele fijne foundation aangezien ik deze jaren gebruik dit is gewoon de beste foundation ik gebruik deze vaak en ik krijg geen puisten.

  Antwoord
 4. Ik zou graag de foundation uitproberen omdat ik nooit de juiste kleur vind omdat ik zo licht ben

  Antwoord
 5. graag zou ik een gratis proefmonster willen ontvangen.

  Antwoord
  • Ik zou de
   Foundation heel graag willen ontvangen want ik hou er echt van om me lekker op te maken ik vind het ook leuk om nieuwe producten uit te proberen. Ik zou over een of twee jaar ook wat met make up willen gaan doen ik zou mij werk er ook van willen maken en ook graag willen weten wat voor producten fijn zijn.

  • Ik heb een gevoelige huid en last van acne, Lancome is aangeraden door een vriendin en zou het graag willen uitproberen.

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!