GRATIS Proefpakket Depend
geplaatst/bijgewerkt 18 mei 2017

gratis-proefverpakking-dependVraag een gratis proefverpakking aan van Depend voor man of vrouw, het pakket zal neutraal verpakt thuisgestuurd worden. Depend beschermt bij urineverlies.

Je kunt het pakket hier aanvragen

9 Reacties

 1. Helaas lukt het niet om een proefpakket aan te vragen.

  Antwoord
  • Hoi Monica,

   Ben je naar beneden gescrolled en heb je de de vragen, zoals ‘wat is uw geslacht’ ingevuld? Als je dat namelijk doet ontvang je daarna de aanbieding de producten gratis te uit te proberen.

  • Ik ben naar beneden geschoold en heb ook alle vragen beantwoord.

  • Lukt mij ook niet.. je krijgt wel een advies maar nergens de mogelijkheid om het pakket aan te vragen.

  • Gewoon nep

 2. Waar is de tijd dat we nog jong waren. We konden uitkijken naar ons hoogtepunt! Nu is het behelpen en zien we ons lichaam aftakelen….. Was ik nog maar een veertiger… Toen wist ik wel van wanten!!!

  Antwoord
  • De Depend geprobeerd. Een heerlijk gevoel. De sommige oepsies kunnen we laten lopen. We worden ouder en kunnen het niet tegen houden. 15 jaar geleden konden we er om lachen. Waren we nog maar jong en wild, toen deden we dingen die we nu nieteer kunnen. Lekker los gaan met heerlijke mannen. Mannen die we thuis niet hebben. Ohhhhh was ik nog maar jo G en liet ik me nog maar hard en…… Ohhhhh

 3. Al enkele weken last van vocht verlies. Naarmate ik ouder word en niet meer de gevoelens krijg die ik jaren geleden wel had is dit alles vreemd voor mij. De leeftijd en de overgang zal parten gaan spelen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!