GRATIS Proefpakket eNgage

Om de nieuwe energiedrank eNgage te promoten in Europa kan iedereen een gratis proefpakket aanvragen met daarin 1 blikje eNgage en 1 blikje diseNgage. Vul bij ‘address’ je complete adres in, inclusief land. Het pakket wordt vervolgens gratis naar je opgestuurd. Op=op.

Vraag via deze link jouw gratis proefpakket eNgage aan

Een bericht op GRATIS Proefpakket eNgage

  • Ik ben een fan van emey dranken!! Ik persoonlijk vind redBull niet echt dat je zegt die wil ik elke dag. Maar andere merken zo als go fast, nalu, monster, rodeo ec ja die drink ik.wel dagelijks.. ik heb zelf ook via een ander site nalu energie drank getest en die is echt in de smaak gevallen dus hoop dan ook echt dat ik 1 can de tester van deze nieuwe energie drank mag zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën