GRATIS Queens Asian Style Vissnacks Thais of Japans Testen

Queens zoekt 5000 personen die graag gratis de nieuwe Asian Style Vissnacks Thais of Japans willen testen. Het zijn snacks van zachte stukjes visfilet in een krokant tempura jasje. Inschrijven voor het testpanel kan tot 5 juli 2020. Indien je wordt uitgekozen als tester koop je zelf een verpakking in de supermarkt waarna je vervolgens je geld weer terug krijgt van Queens.

Meld je via deze link aan voor het testpanel van Queens Asian Style Vissnacks

2 berichten op GRATIS Queens Asian Style Vissnacks Thais of Japans Testen

  • En dan heb je het gekocht, wil je de kassabon inleveren kom je bij een blanco site 3.0

    • Op de pagina om de review te plaatsen,worden een paar vragen gesteld die je binnen een paar seconden moet invullen.(bijv:”hoeveel eiwitten,etc”)Daarna een blanco pagina…Dus het produkt gekocht,en krijg je het bedrag NIET terug.Wel wordt gevraagd om de verpakking en kassabon te bewaren.Dat gebeurd ook bij :PEPSICO.Daar zou je cashback ontvangen van chips.Na diverse mails gestuurd te hebben,nooit enig respons gekregen.Produkten gekocht die relatief aan de prijzige kant zijn,om te testen.Want het zou kunnen dat deze de hoge prijs waard zijn.Ons gezin vond de produkten te duur voor een snack in de avond.Net als diverse kant en klaar maaltijden,waarop staat vermeld dat het voor twee a drie personen is.Dat betekend vaak minder dan 200 gram per persoon voor een diner.Ooit :Ping&Klaar,gekocht met korting via Scoupy.Punt 1:duur!.Punt 2:Verkeerde inhoud (maaltijd)in de verpakking.Punt 3 gerechten smaken naar karton.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën