GRATIS Queens Asian Style Vissnacks Thais of Japans Testen
geplaatst/bijgewerkt 26 juni 2020

Queens zoekt 5000 personen die graag gratis de nieuwe Asian Style Vissnacks Thais of Japans willen testen. Het zijn snacks van zachte stukjes visfilet in een krokant tempura jasje. Inschrijven voor het testpanel kan tot 5 juli 2020. Indien je wordt uitgekozen als tester koop je zelf een verpakking in de supermarkt waarna je vervolgens je geld weer terug krijgt van Queens.

Meld je via deze link aan voor het testpanel van Queens Asian Style Vissnacks

2 Reacties

  1. En dan heb je het gekocht, wil je de kassabon inleveren kom je bij een blanco site 3.0

    Antwoord
    • Op de pagina om de review te plaatsen,worden een paar vragen gesteld die je binnen een paar seconden moet invullen.(bijv:”hoeveel eiwitten,etc”)Daarna een blanco pagina…Dus het produkt gekocht,en krijg je het bedrag NIET terug.Wel wordt gevraagd om de verpakking en kassabon te bewaren.Dat gebeurd ook bij :PEPSICO.Daar zou je cashback ontvangen van chips.Na diverse mails gestuurd te hebben,nooit enig respons gekregen.Produkten gekocht die relatief aan de prijzige kant zijn,om te testen.Want het zou kunnen dat deze de hoge prijs waard zijn.Ons gezin vond de produkten te duur voor een snack in de avond.Net als diverse kant en klaar maaltijden,waarop staat vermeld dat het voor twee a drie personen is.Dat betekend vaak minder dan 200 gram per persoon voor een diner.Ooit :Ping&Klaar,gekocht met korting via Scoupy.Punt 1:duur!.Punt 2:Verkeerde inhoud (maaltijd)in de verpakking.Punt 3 gerechten smaken naar karton.

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!