GRATIS Queens Pangalicious Bites 5.000x

gratis-queens-pangalicious-bitesQueens zoekt 5.000 visliefhebbers die graag gratis Queens Pangalicious Bites willen testen. Inschrijven kan tot 2 november 2016, het aankoopbedrag retour krijgen kan van 2 november t/m 2 december 2016. Let op: dit betreft wel een Facebook actie, maar de actie delen is niet verplicht.

Schrijf je hier in als tester van Queens Pangalicious Bites

Omschrijving Queens: deze vissticks 2.0 zijn lekkere, krokante vissticks met een smaakje! Je kan ze gelijk uit de diepvries bereiden in de airfryer, oven, frituurpan of koekenpan!

Een bericht op GRATIS Queens Pangalicious Bites 5.000x

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën