GRATIS Rondleiding Opvangcentrum Stichting AAP
geplaatst/bijgewerkt 19 februari 2024

Stichting AAP organiseert de komende periode diverse gratis rondleidingen bij haar opvang in Almere. Tijdens de rondleiding laten ze de verschillende dierafdelingen zien en vertellen ze je alles over hun werk en de dieren. De rondleiding is voor iedereen vanaf 12 jaar.

Via deze link kan je je aanmelden voor een gratis rondleiding bij Stichting AAP

De rondleidingen voor de komende periode zijn op diverse tijden op de vrijdag, zaterdag en zondag in maart en april 2024.

Stichting AAP is een organisatie die zich inzet voor de opvang en verzorging van uitheemse dieren, met name primaten zoals apen. De stichting heeft verschillende locaties, waaronder een opvangcentrum in Almere, Nederland.

Een rondleiding bij Stichting AAP in Almere biedt bezoekers de mogelijkheid om meer te leren over het werk van de organisatie, de dieren die ze opvangen en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. Tijdens zo’n rondleiding krijgen bezoekers de kans om de faciliteiten te verkennen, zoals de verblijven van de dieren, de medische zorgfaciliteiten en andere ondersteunende gebouwen.

Tijdens de rondleiding vertellen gidsen vaak over de achtergrond van de dieren die bij AAP worden opgevangen, inclusief hun geschiedenis van verwaarlozing, mishandeling of illegale handel. Daarnaast wordt er uitleg gegeven over de werkwijze van de stichting, hun doelstellingen en de manieren waarop ze proberen bij te dragen aan het welzijn van deze dieren.

Het is een educatieve ervaring die niet alleen inzicht geeft in het werk van AAP, maar ook bewustzijn creëert over de problemen waarmee uitheemse dieren wereldwijd worden geconfronteerd. Bovendien biedt het de gelegenheid om de dieren van dichtbij te zien en meer te weten te komen over hun gedrag, habitat en natuurlijke geschiedenis.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!