GRATIS Routeboekje ‘5x Wandelen met kleine kinderen’

Vraag een gratis boekje aan met leuke wandelroutes om samen met kleine kinderen te ondernemen. Het boekje wordt gratis bij je thuisbezorgd. Er worden speciale routes uitgestippeld die makkelijk begaanbaar zijn met de buggy en loopfiets.

Vraag via deze link het gratis wandelboekje aan

Een bericht op GRATIS Routeboekje ‘5x Wandelen met kleine kinderen’

 • Beste mensen,

  Wij zijn een kraamorganisatie in Zoetermeer.
  Wij geven aan het einde van een zorg een tasje met samples en informatie. Wij zouden het heel leuk vinden om er een boekje bij te kunnen doen waardoor en misschien meer gewandeld word. Wat is er nu leuker om met je gezin de natuur in te gaan?
  Wij hebben ongeveer 60 zorgen in de maand, dus ook 60 tasjes waar een boekje in zou kunnen.
  Onze vraag is, zouden jullie ons die boekjes gratis kunnen leveren.
  Ik hoor graag van u.
  M.v.g. Mirjam van Es

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën