GRATIS Royal Club Mocktails
geplaatst/bijgewerkt 18 december 2023

Koop een blikje Royal Club Mocktails 25cl in de supermarkt en ontvang het aankoopbedrag terug via een Tikkie. Je kan kiezen uit de varianten Gin Tonic 0%, Mojito 0% en Ginger Mule 0%. Een mocktails is een alcoholvrije cocktail. De actie loopt van 18 december 2023 t/m 14 januari 2024.

Lees via deze link de actievoorwaarden van het gratis blikje Royal Club Mocktails

Het aankoopbedrag terugvragen kan in de Tikkie app via het tabblad ‘Deals’.

Mocktails, oftewel alcoholvrije cocktails, winnen snel aan populariteit als veelzijdige en smaakvolle alternatieven voor traditionele cocktails. Deze drankjes bieden een breed scala aan smaken, van fruitig en verfrissend tot kruidig en krachtig. Geschikt voor alle leeftijden en gelegenheden, mocktails zijn creatieve en gezonde drankopties die sociale inclusiviteit bevorderen.

De diversiteit van smaken en de mogelijkheid tot creatieve presentatie maken mocktails aantrekkelijk voor iedereen, ongeacht alcoholvoorkeur. Ze bieden een gezonder alternatief, vaak lichter en minder calorierijk dan traditionele cocktails.

Mocktails vormen een sociale brug tussen mensen met en zonder alcoholvoorkeur, waardoor iedereen kan genieten van verfrissende drankjes tijdens feestjes en bijeenkomsten. Of je nu bewust geen alcohol drinkt of gewoon op zoek bent naar een smaakvolle dorstlesser, mocktails openen de deur naar een wereld van heerlijke alcoholvrije cocktails. Proost op de veelzijdigheid en genot van mocktails!

0 reacties

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!