GRATIS Ruimtereis en Dremel Winnen

gratis-ruimtereis-of-dremel-winnenDoe mee aan de winactie van Dremel en maak kans op een ruimtereis en waan jezelf astronaut. Je dient een foto te uploaden die de categorien Hightech, Precisie, Compactheid of Creativiteit uitstraalt. Wordt je met jouw foto landwinnaar, dan ontvang je de nieuwe Dremel Micro. Hiermee wordt gevraagd een ‘ruimteschip’ te maken en hiervan weer een foto te uploaden. De winnaar wint de reis naar de ruimte. De foto kan je tot 31 oktober uploaden.

Doe hier mee aan de Dremel winactie en maaks kans op die ruimtereis op 100km hoogte

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën