GRATIS Sample Rio Rosa Mosqueta Oogcontourcrème

gratis-sample-rio-rosa-mosqueta-oogcontourcremeDe Rio Rosa Mosqueta Oogcontourcrème is verrijkt met natuurlijke, plantaardige oliën en plantenextracten om de fijne lijntje te helpen vervagen. Het verzacht, versterkt en polijst de tere huid rondom de ogen. Met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten. Vraag er nu gratis een sample van aan.

Vraag via deze link de gratis sample Rio Rosa Mosqueta Oogcontourcrème aan

5 berichten op GRATIS Sample Rio Rosa Mosqueta Oogcontourcrème

 • De actie is inderdaad snel gegaan, en is inmiddels helaas verlopen ja.

 • Er is helemaal geen actie!!

  • vervolg: nog eens geprobeerd nalv bericht van Anja.
   Nu kom ik wel op een pagina waarop je een sample kunt aanvragen.
   Er staat echter; ” LET OP: Deze sample actie is afgelopen. “

 • Ik kan de link niet vinden om het aan te vragen…….

  • Als ik naar beneden scroll op de betreffende pagina kan ik gewoon een gratis sample aanvragen. Ik snap niet waarom het bij jullie niet zo is dan?! Enige wat ik me in kan denken is dat ik het op een normale laptop doe en niet op een tablet of mobiele telefoon.. Misschien dat de pagina daar niet correct op wordt weergegeven?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

 

Categorieën