GRATIS Sample Swiss Dermocare
geplaatst/bijgewerkt 13 december 2013

gratis-sample-swiss-dermocareTer introductie van hun nieuwe product geeft Swiss Dermocare in totaal 2500 gratis samples Crème Anti-Age weg.

We hebben de actie verwijderd in verband met het moeten betalen van verzendkosten waardoor deze niet meer geheel gratis is, ook bleken de voorwaarden niet erg duidelijk te zijn.

13 Reacties

 1. Dit bedrijf, Swiss Dirtmacare probeert via verschillende incassabureaus illegaal geld binnen te krijgen. Wordt het nu echt gfeen tijd, dat dergelijke smerige oplichters aangepakt worden en eens stevig beboet worden?

  Antwoord
 2. Swiss dermocare is idd een grote oplichtingspraktijk en vermoed ook dat hier criminelen achter zitten. Per mail aan dit tuig bericht dat ik geen akkoord geef voor verder ontvangst etc van die troep van ze, maar krijg nu een mail van Alektum incasso dat ik ruim € 80 mag betalen. Wat een stelletje criminelen bij swiss dermocare

  Antwoord
 3. Mensen betaal gewoon dit bedrijf niet.
  Wat ik gedaan heb , is de 2e zending teruggestuurd, met een brief in het pakketje. Niet aangetekend, dat blijkt ook niet te kunnen heb ik op fora gelezen. Verder heb ik het geld teruggeboekt op de bankrekening.
  D.m.v. een mail ergens op een forum gevonden heb ik ook nog bericht gestuurd, dat als ze me weer lastig vallen ik de consumentenbond inschakel! Allemaal gewoon niet betalen en niet op dreigingen ingaan. Er mag gewoon niet zomaar geld van je rekening afgeschreven worden klaar. Bovendien ben ik misleid en niet goed geinformeerd door dit bedrijf d.m.v. mail of een brief over de voorwaarden klaar en jullie ook niet! Kijk goed op je bankafschrift, ze opereren onder de naam van een vereniging ( en het is geen vereniging), de idioten!

  Antwoord
  • ik heb jammer een gratis proefpakket besteld staat de advertentie rond december bij Facebook.. stond enkel alleen verzendkosten 4,50 en zonder enige verplichting. maar na de proefpakket krijg nog een zending zonder adres telefoonnummer emailadres was gewoon zonder brief.. zo kan ik ook niet terugsturen.. en later 75 euro af,, later weer terug op mijn rekening maar nu krijg ik brief van een incasso bureau nu 100 euro over een week 140 euro pfffff organizeert oplichterij Swiss en alektum volgens mij allebei het zelfde

 4. Kijk uit, je moet beslist binnen 2 weken na ontvangst van het proefpakket je afmelden, anders ben je verplicht een levering van €80 te accepteren!

  Antwoord
  • het advertentie stond zonder enige verplichting ,, maar tjaaa waar kan ik terugvinden? nergens.. deze mensen wel slimmer als wij

 5. Dit zijn vieze oplichters, heb machtiging gegeven voor verzendkosten te betalen geen proefpakket ontvangen. Nu krijg ik vandaag mail dat ze tbterug hebben ontvangen maar heb niks teruggestuurd. Het blijkt een abbonement te zijn . Wilde bij de bank de 3.99 terugboeken maar dat gaat n i et alleen 3 euro hoop dat ze nu rek nr blokkeren voordat ze vanalles afschrijven bah bah goedkope lui om zo te misleiden.

  Antwoord
 6. ik hoop toch niet dat dit weer een sluwe “gratis proefpakket” actie is, waarbij je in het pak wordt gehangen met dure vervolgzendingen!!!! het is zeer vreemd dat er op de site van swissdermocare geen emailadres staat waarnaar je kunt schrijven om evt. vervolgzendingen stop te zetten!! is dit weer iets voor Radar?

  Antwoord
  • gaat over misschien Swiss en een incasso bureau ALEKTUM????

 7. het is zeker niet gratis en in het ergste geval krijg je ook nog vervolg zendingen. ik heb geen betaling gedaan dus ik hoop dat daar de kous mee af is

  Antwoord
 8. het is niet helemaal gratis. je moet verzendkosten betalen

  Antwoord
  • tja (SWISS SWISS) deze advertentie bij Facebook gratis proefpakket zonder enige verplichtingen alleen verzendkosten.
   tot nu oke maar na enkele weken later krijg ik thuis een pakketje met 2 tube geen brief bij geen adres foon of email alleen enkel de cream. ik heb niet besteld maar ik kan ook niet terugsturen ,, maar na enkele dagen later gaat 75 euro af op mijn rekening ,, ik schrok van 75 euro? voor iets wat ik wil niet hebben.
   2 dage later geld terug op mijn rekening tja denk ik de achter gekomen ik heb niet besteld.. maar na enkele week later krijg ik een brief weer zonder adres foon nummer enz, enkel email adr,. brief van een incasso bureau achterstaande rekening 89 euro.. pfff,,en als over 10 dagen niet betaalt kom 40 euro er bij.. ik zoek dringend mensen wie het zelfde meegemaakt gaat over SWISS en ALEKTUM incasso trouwen die ALEKTUM werk samen met een organisatie wie online advertenties plaatsen!!! ORGANIZEERT oplichterij !!!!!!!!!!!!!!!!

  • ik heb net jou bericht je gelezen en heb het zelfde mee gemaakt ben nog steeds bezig met die swiss dermocare en wat ik ook probeer het resultaat is o komma o
   ik weet ook verder niet wat ik met deze swiss dermocare aan moet en hoe het verder gaat
   ik vind het zo wie zo heel erg onbeschoft om zo maar geld van je rekening te halen terwijl je er geen toestemming voor gegeven hebt
   heb het pakje retour gestuurd naar dermocare maar deze houden vol niets te hebben ontvangen heb ze meerdere gebeld maar zijn niet voor rede vatbaar dus het is nu maar weer afwachten wat er gaat gebeuren

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!