GRATIS Smint Fresh Effect Testen
geplaatst/bijgewerkt 4 mei 2017

Ter introductie van 2 nieuwe smaken Smint kan je je via Facebook aanmelden om 1 van de 5000 testers te worden. Wanneer je 1 van de personen bent die mee mag doen, koop je in de winkel een single of duopack Smint Fresh Effect Eucalyptus of Strong Menthol, vervolgens deel je je mening en kan je het geld terugvragen op je IBAN. Smint Fresh effect zorgt voor een directe verfrissing in mond en keel.

Ga via deze link naar de betreffende Facebookpagina om je aan te melden voor de Smint test

4 Reacties

 1. Ik heb zojuist de SMINT FRESH uitgeprobeerd echter raad ik iedereen aan om die ook te proberen echt onwijs fris heerlijk een bommetje vol met frisse maar ook sterke smaak echt een topper aan de fabrikant

  Antwoord
 2. Ik ben erg benieuwd naar die nieuwe smaak! Ik heb me ook direct aangemeld en ben benieuwd of ik ze ook mag testen.

  Antwoord
 3. Leuk!

  Antwoord
  • Graag wil ik ze proberen

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!