GRATIS Smølke Soft Paté Kattenvoer Testen

Bij hettestpanel zoeken ze 120 katteneigenaren die gratis Smølke Soft Paté kattenvoer willen uittesten. Aanmelden kan tot 11 februari 2020.

Klik op deze link om je aan te melden als tester van Smølke Soft Paté kattenvoer

3 berichten op GRATIS Smølke Soft Paté Kattenvoer Testen

  • Ik gun mijn lieve poezewoezel genaamd eevee al het lekkere toe in de wereld. Nu weet ik dat haar hartje smelt van paté, en willen wij dus ook zeker deze smølke soft paté uitproberen.

  • Ik gun mijn kinderen wel eens een hele fijne verjaardag met cadeautjes. Mijn kinderen lijden momenteel onder mijn ex zijn schulden die op mijn naam zijn gekomen wegens de scheiding.
    Ik heb al ruim 3 jaar geen leuke dingen kunnen halen voor mijn jongens. En toch verdienen zij dit heel erg.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën