GRATIS Speel- Bak- en Knutseltips van OERRR
geplaatst/bijgewerkt 29 januari 2024

Wil je inspiratie om avontuurlijk dingen te doen met je (klein)kind? Bekijk de Speel- Bak- en Knutseltips van OERRR die veelal met de natuur te maken hebben.

Bekijk via deze link alle Speel- Bak- en Knutseltips van OERRR van OERRR

OERRR, geïnitieerd door Natuurmonumenten, is een beweging die kinderen en hun ouders inspireert om de natuur te ontdekken en te waarderen. Het is een initiatief dat tot doel heeft om gezinnen te verbinden met de natuurlijke wereld en hen aan te moedigen om naar buiten te gaan en avonturen te beleven.

Met OERRR wil Natuurmonumenten kinderen de kans geven om op een speelse manier in contact te komen met de natuur. Dit wordt gedaan door middel van educatieve activiteiten, spannende speurtochten, en creatieve buitenervaringen. OERRR gelooft dat wanneer kinderen op jonge leeftijd een sterke band met de natuur ontwikkelen, ze later meer betrokken zullen zijn bij het behoud en de bescherming ervan.

Het programma van OERRR omvat diverse activiteiten, zoals het bouwen van hutten, het speuren naar dierensporen, en het ontdekken van geheime plekjes in de natuur. Door deze activiteiten wordt niet alleen de nieuwsgierigheid van kinderen geprikkeld, maar ook hun bewustzijn van de natuur en het belang van behoud.

Natuurmonumenten streeft ernaar om met OERRR een generatie op te voeden die de waarde van biodiversiteit begrijpt en zich inzet voor het behoud van onze natuurlijke omgeving. Door kinderen en ouders aan te moedigen om de buitenlucht op te zoeken, hoopt OERRR een blijvende liefde voor de natuur te stimuleren en een positieve impact te hebben op de manier waarop we omgaan met ons milieu. Het is een prachtig initiatief dat de schoonheid en betekenis van de natuur naar voren brengt en de volgende generaties inspireert om te zorgen voor onze kostbare planeet.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!

 

Schrijf je in en win een Pathe voucher t.w.v. €20