GRATIS Spreekbeurt- en Werkstukpakket van Amnesty International
geplaatst/bijgewerkt 19 maart 2024

Bestel bij Amnesty International een gratis spreekbeurtpakket of werkstukpakket. Naast de algemene informatie die je ontvangt kan je extra informatie aanvragen over diverse onderwerpen zoals discriminatie, rechten van vluchtelingen, kinderrechten, vrijheid van meningsuiting, en het werk van Amnesty zelf. Je kan aangeven of je op de basisschool of het voortgezet onderwijs zit, dan wordt de informatie die ze toesturen daarop aangepast.

Bestel via deze link het Amnesty werkstuk- spreekbeurtpakket

Het Amnesty Werkstukpakket en Spreekbeurtpakket zijn twee waardevolle middelen die zijn ontwikkeld door Amnesty International om leerlingen te ondersteunen bij het verkennen en begrijpen van mensenrechtenkwesties wereldwijd. Het Werkstukpakket biedt uitgebreide informatie, bronnen en activiteiten om studenten te begeleiden bij het samenstellen van werkstukken over mensenrechtenonderwerpen. Aan de andere kant is het Spreekbeurtpakket ontworpen om leerlingen te helpen bij het voorbereiden en leveren van spreekbeurten over dezelfde onderwerpen. Beide pakketten streven ernaar begrip, bewustzijn en actie op het gebied van mensenrechten te bevorderen, waardoor studenten worden aangemoedigd om actieve burgers te worden die opkomen voor gerechtigheid en gelijkheid.

0 reacties

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!