GRATIS Spreekbeurt Pakket van Unicef
geplaatst/bijgewerkt 10 oktober 2016

gratis-spreekbeurt-pakket-van-unicefMoet jij of je kind binnenkort een spreekbeurt houden? Je kan gratis een Spreekbeurtpakket bij Unicef bestellen voor een mooie maar toch ook informatieve spreekbeurt, je kan kiezen uit verschillende onderwerpen zoals; Kinderarbeid, Kinderrechten, Ondervoeding, Schoon water, Onderwijs of Unicef in het algemeen.

Bestel hier het gratis Unicef Spreekpakket

8 Reacties

 1. hallo,
  ik wil heel graag een pakket omdat ik en spreekbeurt over unicef hou, ik hoop het super graag gr marit

  Antwoord
 2. ik kan het niet vindeb

  Antwoord
 3. ik wil een pakket omdat ik me spreekbeurt er over wil houden en omdat ik me geld wil inzamelen

  Antwoord
 4. GOEDEMIDDAG, ONZE DOCHTER ANNELIE WIL HAAR SPREEKBEURT GRAAG DOEN OVER UNICEF. ZE ZIT IN GROEP 7 VAN DE BASISSCHOOL MEEDHUIZEN. Hebben jullie een informatiepakket voor ons om haar verder te helpen met haar spreekbeurt? Op internet staat ook heel veel informatie alleen wil ze zo graag iets uit delen in de klas zodat ze hopelijk meer donateurs kan krijgen. Alvast bedankt! Groetjes Alinda
  EDIT

  Antwoord
 5. ik kan het pakket niet vinden

  Antwoord
 6. ik doe mijn spreek beurt over Unicef en zoek graag iets ervan willen gebruiken

  Antwoord
 7. ik wil dit omdat ik het wil.

  Antwoord
 8. Hallo,

  Anderhalve week geleden, heb ik een spreekbeurten-pakket aangevraagd.
  Deze heb ik nog niet ontvangen.Het zou fijn zijn als ik deze voor zaterdag 19-10-13 in de bus heb,
  zodat ik in de herfstvakantie hiermee aan de slag kan.

  Met vriendelijke groet,

  Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!