GRATIS Stappenteller/Fietslampje Bij COPD Test

Ouder dan 40? Doe dan de COPD test en kijk hoe gezond jouw longen zijn. Iedereen die de test maakt krijgt een fietslampje of stappenteller thuisgestuurd.

Doe hier de COPD test

3 berichten op GRATIS Stappenteller/Fietslampje Bij COPD Test

 • Graag kom ik in aanmerking voor de gratis stappenteller. In hoopvolle afwachting,
  Marloes

 • Hallo,

  Mijn naam is Sanne Limbeek, ik ben 4e jaars student van de opleiding instituut voor sportstudies aan de Hanze hogeschool in Groningen. Voor mijn afstudeer project ben ik op zoek naar een groot aantal stappentellers die ik kan gebruiken voor mijn onderzoek. Met dit onderzoek wil ik de bewegingsintensiteit meten van het speciaal onderwijs ten opzichte van het reguliere onderwijs. Mijn vraag aan u is of u ook stappentellers te leen heeft die ik kan gebruiken bij mijn onderzoek.
  Ik heb de stappentellers zo’n 3 maanden nodig.
  Ik hoop snel van u te horen.

  Vriendelijke groeten,
  Sanne Limbeek

 • stappen maaarrrr

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een reactie plaatst en wel je e-mailadres achter laat word je ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën