GRATIS Sultana Special Flavour Testen

gratis-sultana-special-flavour-testenSultana is via Facebook opzoek naar testers voor die nieuwe Special Flavour, de genomineerden zijn voor aankomend jaar 2016 de smaken Aardbei-Limoen, Bosbes-Kaneel en Cranberry-Limoen. Meld je aan voor 11 oktober 2015, er worden in totaal 1000 proefpakketjes weg gegeven om te testen.

Schrijf je hier in als tester van de nieuwe Sultana Special Flavours

4 berichten op GRATIS Sultana Special Flavour Testen

  • Bedankt voor het pakketje Sultana Fruit Biscuit. Op zich vond ik alle smaken wel lekker, maar niet echt uitgesproken. De smaak sinasappel-granaat smaakt alleen maar naar rozijnen. De ananas-kokos ruikt een beetje naar kokos, maar geen ananas te bekennen en de abrikoos-limoen smaakte ook alleen maar naar rozijnen. Als ik moest kiezen zou ik dus de ananas-kokos kiezen, maar er moet nog wel gewerkt worden aan de smaak.

  • ik weet het niet hoor, eerst maar proberen.

  • sultana lijkt me een prima tussendoortje om mijn kinderen mee naar school te geven

  • Ik hoop dat ik de nieuwe smaken van Sultana mag testen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën