GRATIS Sultana Special Flavour Testen
geplaatst/bijgewerkt 29 september 2015

gratis-sultana-special-flavour-testenSultana is via Facebook opzoek naar testers voor die nieuwe Special Flavour, de genomineerden zijn voor aankomend jaar 2016 de smaken Aardbei-Limoen, Bosbes-Kaneel en Cranberry-Limoen. Meld je aan voor 11 oktober 2015, er worden in totaal 1000 proefpakketjes weg gegeven om te testen.

Schrijf je hier in als tester van de nieuwe Sultana Special Flavours

4 Reacties

 1. Bedankt voor het pakketje Sultana Fruit Biscuit. Op zich vond ik alle smaken wel lekker, maar niet echt uitgesproken. De smaak sinasappel-granaat smaakt alleen maar naar rozijnen. De ananas-kokos ruikt een beetje naar kokos, maar geen ananas te bekennen en de abrikoos-limoen smaakte ook alleen maar naar rozijnen. Als ik moest kiezen zou ik dus de ananas-kokos kiezen, maar er moet nog wel gewerkt worden aan de smaak.

  Antwoord
 2. ik weet het niet hoor, eerst maar proberen.

  Antwoord
 3. sultana lijkt me een prima tussendoortje om mijn kinderen mee naar school te geven

  Antwoord
 4. Ik hoop dat ik de nieuwe smaken van Sultana mag testen!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!