GRATIS Sweeps Vochtige Doekjes

gratis-sweeps-vochtige-doekjesVraag gratis een proefmonstertje aan van de nieuwe vochtige reinigingsdoekjes voor diverse doeleinden, je kan kiezen uit Clean Contact, Love Wipe en Cool Refreshing.

Bekijk hier hoe je een gratis proefje Sweeps kan aanvragen

6 berichten op GRATIS Sweeps Vochtige Doekjes

 • mmmmmmmmmmmmmmm

 • Beste Karina, Bep en Anna,

  Leuk dat jullie geinteresseerd zijn in de producten van Sweeps! Graag wil ik jullie names Sweeps sachets opsturen. Hiervoor moet je een mailtje sturen naar info@sweeps.nl. Geef aan welk(e) sample(s) je uit wil proberen en stuur je adres gelijk mee. Dan zorg ik ervoor dat deze binnenkort op jullie mat liggen!

  Je kunt kiezen uit een wipe speciaal voor de smartphone, een verfrissingsdoekje en ons ondeugende doekje, namelijk de Love Wipe.

  Houd er wel rekening mee dat de aanvragen enorm gestegen zijn de afgelopen tijd. Woensdag en donderdag hebben wij zelfs extra personeel ingezet zodat wij het aantal aanvragen kunnen behandelen! Het kan dus iets langer duren voordat je sample er is.

  Met vriendelijke groet,

  Carolien

 • leuk om op deze manier sweeps vochtig doekjes te testen.
  zou ze graag willen ontvangen.

 • ik wil graag de proefpakketje reinigingsdoekjes van sweeps aanvragen de love wipe

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën