GRATIS ‘Terug naar School’ Set via Zespri

gratis-terug-naar-school-set-via-zespriEten jullie geregeld Zespri kiwi’s? Spaar nu 15 stickertjes en maak kans op 1 van de circa 10.000 ‘Terug naar School’ sets met tas, pennenzak, meetlat en potlodenset. De actie loopt tot uiterlijk 29 september 2017. Maximaal 2 setjes per adres.

Download en print via deze link de spaarkaart voor een gratis ‘Terug naar School’ set

5 berichten op GRATIS ‘Terug naar School’ Set via Zespri

  • Ik heb al altijd alles ontvangen van Zespri

  • Ik heb zegels ingestuurd voor een terugoede naar school setje. Maar nog steeds niets ontvangen.
    HOE kan dat? Mijn kleinzoon is erg verdrietig dat hij nog geen post heeft.

  • Wat een pech, dan lijkt het er toch echt op dat het blad Boodschappen dat verkeerd gecommuniceerd heeft, want op deze site en de actiesite van Zespri staat duidelijk dat je kans maakt, en het niet per definitie al krijgt…

    • Ik heb ook 15 zegels op gestuurd en ben ook verkeerd geïnformeerd door mcd . Niks ontvangen, 2 mails verzonden geen reactie ontvangen, zo slechte aktie en makkelijk verdienen, laatste keer dat ik mee doe met zespri, 1 klant minder.

  • ik heb via Boodschappen van de MCD 15 zegels opgestuurd waarmee ik Terug naar school set zou verdienen.
    Dat is iets anders dan kans maken op… Ik heb hem nog steeds niet binnen!

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën