GRATIS Top1Toys Goodiebag op Zaterdag 31 Oktober 2020
geplaatst/bijgewerkt 30 oktober 2020

Kom naar een Top1Toys vestiging op zaterdag 31 oktober 2020 bij jou in de buurt en ontvang een gratis goodiebag met onder andere Pokémon, Panini en een Dobble Kaartspel. Er is geen aankoopverplichting. Op=op. De inhoud kan per goodiebag enigszins verschillen.

Bekijk de goodiebagactie via deze link op de website van Top1Toys

2 Reacties

  1. Als ik op de link klik kom ik inderdaad uit op een pagina waar je een voucher kan uitprinten, maar zowel op de voucher als de tekst op de pagina staat : Gratis bij besteding vanaf vijf euro.
    Niet duur zullen sommigen zeggen maar ik vermeld het wel maar even want bij de beschrijving hierboven staat dat er geen aankoopverplichting is.

    Antwoord
    • Ze hebben de flyertekst aangepast inderdaad. Het was eerst zonder aankoopverplichting. Ben benieuwd of er mensen zijn geweest die nu voor niets zijn gegaan, of dat de filialen gewoon coulant zijn geweest en nog iedereen die erom vroeg gewoon zonder aankoop en gratis de goodiebag hebben meegegeven.

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!