GRATIS Top1Toys Goodiebag op Zaterdag 31 Oktober 2020

Kom naar een Top1Toys vestiging op zaterdag 31 oktober 2020 bij jou in de buurt en ontvang een gratis goodiebag met onder andere Pokémon, Panini en een Dobble Kaartspel. Er is geen aankoopverplichting. Op=op. De inhoud kan per goodiebag enigszins verschillen.

Bekijk de goodiebagactie via deze link op de website van Top1Toys

2 berichten op GRATIS Top1Toys Goodiebag op Zaterdag 31 Oktober 2020

  • Als ik op de link klik kom ik inderdaad uit op een pagina waar je een voucher kan uitprinten, maar zowel op de voucher als de tekst op de pagina staat : Gratis bij besteding vanaf vijf euro.
    Niet duur zullen sommigen zeggen maar ik vermeld het wel maar even want bij de beschrijving hierboven staat dat er geen aankoopverplichting is.

    • Ze hebben de flyertekst aangepast inderdaad. Het was eerst zonder aankoopverplichting. Ben benieuwd of er mensen zijn geweest die nu voor niets zijn gegaan, of dat de filialen gewoon coulant zijn geweest en nog iedereen die erom vroeg gewoon zonder aankoop en gratis de goodiebag hebben meegegeven.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën