GRATIS Treinreizen door Europa voor 18-jarigen
geplaatst/bijgewerkt 8 april 2024

Ben jij geboren tussen 1 juli 2005 en 30 juni 2006? Dan kom je in aanmerking voor 1 van de gratis treinkaarten die recht geven op 30 dagen reizen door diverse EU landen. Indien je wordt ingeloot mag je reizen tussen 1 juli 2024 en 30 september 2025. Inschrijven kan van 16 tot en met 30 april 2024.

Lees via deze link meer over het gratis treinticket voor 18-jarigen

2 Reacties

  1. Wat een leuke actie ik hoop dat ik er eentje mag winnen ik zou er heel blij mee zijn 🙂

    Antwoord
  2. Ja heel graag heb maar een uitkering en me moeder woont in oss en ik bij me pa in leiden ik zie haar haar bijna nooit daar is geen geld voor en me vriend woont in den Haag we moeten heel vaak zwart gaan willen we elkaar zien dus dan hebben we vaak een boete dus ik zou heel graag gratis willen reizen groetjes marouschka

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!

 

Schrijf je in en win een Pathe voucher t.w.v. €20