GRATIS Treinreizen door Europa voor 18-jarigen
geplaatst/bijgewerkt 16 maart 2023

Ben jij geboren tussen 1 juli 2004 en 30 juni 2005? Dan kom je in aanmerking voor 1 van de gratis treinkaarten die recht geven op 30 dagen reizen door diverse EU landen. Indien je wordt ingeloot mag je reizen tussen 15 juni 2023 en 30 september 2024. Inschrijven kan tot 29 maart 2023.

Lees via deze link meer over het gratis treinticket voor 18-jarigen

2 Reacties

  1. Wat een leuke actie ik hoop dat ik er eentje mag winnen ik zou er heel blij mee zijn 🙂

    Antwoord
  2. Ja heel graag heb maar een uitkering en me moeder woont in oss en ik bij me pa in leiden ik zie haar haar bijna nooit daar is geen geld voor en me vriend woont in den Haag we moeten heel vaak zwart gaan willen we elkaar zien dus dan hebben we vaak een boete dus ik zou heel graag gratis willen reizen groetjes marouschka

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win een Action cadeaukaart van €25!