GRATIS Treinreizen door Europa voor 18-jarigen

Ben jij geboren tussen 2 juli 2000 en 1 juli 2001? Dan kom je in aanmerking voor 1 van 20.000 gratis treinkaarten die recht geven op 30 dagen reizen door 4 EU landen. Je kan reizen tussen 1 augustus 2019 en 31 januari 2020. Inschrijven kan nog tot 16 mei 2019.

Lees via deze link meer over het gratis treinticket voor 18-jarigen

Een bericht op GRATIS Treinreizen door Europa voor 18-jarigen

  • Ja heel graag heb maar een uitkering en me moeder woont in oss en ik bij me pa in leiden ik zie haar haar bijna nooit daar is geen geld voor en me vriend woont in den Haag we moeten heel vaak zwart gaan willen we elkaar zien dus dan hebben we vaak een boete dus ik zou heel graag gratis willen reizen groetjes marouschka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën