GRATIS Treinreizen door Europa voor 18-jarigen

Ben jij geboren in 2001? Dan kom je in aanmerking voor 1 van 20.000 gratis treinkaarten die recht geven op 30 dagen reizen door 4 EU landen naar keuze. Je kan reizen tussen 1 april en 31 oktober 2020. Inschrijven kan nog tot 28 november 2019.

Lees via deze link meer over het gratis treinticket voor 18-jarigen

2 berichten op GRATIS Treinreizen door Europa voor 18-jarigen

  • Wat een leuke actie ik hoop dat ik er eentje mag winnen ik zou er heel blij mee zijn 🙂

  • Ja heel graag heb maar een uitkering en me moeder woont in oss en ik bij me pa in leiden ik zie haar haar bijna nooit daar is geen geld voor en me vriend woont in den Haag we moeten heel vaak zwart gaan willen we elkaar zien dus dan hebben we vaak een boete dus ik zou heel graag gratis willen reizen groetjes marouschka

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Kruidvat cadeaukaart van €15!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je elke week automatisch mee aan de verloting van een Kruidvat cadeaukaart van €15!

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe elke week automatisch mee aan de verloting van een Kruidvat cadeaukaart van €15!

 

De weekwinnaars vind je hier

Categorieën