GRATIS Treinreizen door Europa voor 18-jarigen

UPDATE: vanaf 29 november tot 11 december 2018 gaat ronde 2 van start. Was jij op 1 juli 2018 18 jaar dan kom je in aanmerking voor 1 van 15.000 gratis treinkaarten die recht geven op 30 dagen gratis reizen door 4 EU landen.

Lees via deze link meer over het gratis treinticket voor 18-jarigen

Een bericht op GRATIS Treinreizen door Europa voor 18-jarigen

  • Ja heel graag heb maar een uitkering en me moeder woont in oss en ik bij me pa in leiden ik zie haar haar bijna nooit daar is geen geld voor en me vriend woont in den Haag we moeten heel vaak zwart gaan willen we elkaar zien dus dan hebben we vaak een boete dus ik zou heel graag gratis willen reizen groetjes marouschka

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een reactie plaatst en wel je e-mailadres achter laat word je ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën