GRATIS Uitje: Open Dag Dierenbescherming 6 en 7 april 2024
geplaatst/bijgewerkt 5 april 2024

In het weekend van 6 en 7 april 2024 openen diverse dierenopvangcentra en dienambulances van de Dierenbescherming hun deuren zodat je een kijkje kan komen nemen. Ontmoet de dieren, doe mee aan gezellige activiteiten en laat je informeren over diergedrag.

Lees op de officiële website van De Dierenbescherming meer over de Open Dag en welke locaties allemaal meedoen

Wat doen dierenopvangcentra?

Wist u dat er in de dierenopvangcentra meer dan duizend thuisloze dieren verblijven? Van honden tot cavia’s en van katten tot kippen; deze dieren komen binnen bij de locaties omdat ze zwervend zijn aangetroffen, verdwaald zijn, of omdat het thuis niet meer gaat. En dan hebben we het nog niet eens over de wilde dieren die bij de egelopvang binnenstromen. Alle dieren worden met veel liefde verzorgd en er wordt gezocht naar een perfect baasje voor de asieldieren. Herstelde egels worden weer vrijgelaten.

1 Reactie

  1. hoi ik heb een 2 jarige boerderijkat.hijis lief maar niet om op te tillen of zo\ nu wilde ik graag zijn nageltjes laten knippen (deed dat altijd zelf) maar hij krabt je open . Hij heeft al een jaar op een flat gewoond en nu bij mij ook op een flat Hij is schrikkerig en wil graag aanvallen maar dat gaat redelijk Maar hoe kan ik dat oplossen Ik ben mindervalide en leef van mijn aow tje ik hoor van u
    gr marga eijpe

    Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!