GRATIS Uitje: Open Dag Dierenbescherming 1 en 2 april

In het weekend van 1 en 2 april 2023 openen diverse dierenopvangcentra en dienambulances van de Dierenbescherming hun deuren zodat je een kijkje kan komen nemen. Ontmoet de dieren, doe mee aan gezellige activiteiten en laat je informeren over diergedrag.

Lees via deze link meer over de Open Dag van de Dierenbescherming

Een bericht op GRATIS Uitje: Open Dag Dierenbescherming 1 en 2 april

  • hoi ik heb een 2 jarige boerderijkat.hijis lief maar niet om op te tillen of zo\ nu wilde ik graag zijn nageltjes laten knippen (deed dat altijd zelf) maar hij krabt je open . Hij heeft al een jaar op een flat gewoond en nu bij mij ook op een flat Hij is schrikkerig en wil graag aanvallen maar dat gaat redelijk Maar hoe kan ik dat oplossen Ik ben mindervalide en leef van mijn aow tje ik hoor van u
    gr marga eijpe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën