GRATIS Unlimited Data 96 Landen met eSIM Firsty
geplaatst/bijgewerkt 21 februari 2024

Met de eSIM van Firsty ontvang je gratis mobiel internet in meer dan 96 landen wereldwijd. Onder andere de USA, maar ook landen in Azië, Afrika en Europa. Het komt met een snelheid van 300kb/s, dat is genoeg voor appen, e-mailen en low-res videostreaming. De app en eSIM van Firsty zijn geheel gratis, je ontvangt 1 uur gratis internetten door één advertentie van ongeveer 10 seconden te bekijken.

Bekijk via deze link de officiële website van Firsty

Ook heel handig om bijvoorbeeld te navigeren in het buitenland met Google Maps, TomTom etc. om ook de actuele verkeerssituaties te ontvangen en files te vermeiden.

Wat is een eSIM?

eSIM, of ingebedde SIM-technologie, vervangt de traditionele fysieke SIM-kaart door een elektronische variant die draadloos kan worden geprogrammeerd en geactiveerd, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen wisselen tussen mobiele providers zonder fysieke kaarten te hoeven verwisselen, en waardoor ruimte wordt bespaard in apparaten voor andere componenten.

0 reacties

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!