GRATIS Valentijnsdag Verwenpakket 1000x @ AH
geplaatst/bijgewerkt 12 februari 2021

AH deelt 1000 Valentijnsdag Verwenpakketten uit. Je kan iemand die je wat extra liefde en aandacht wilt geven deze Valentijnsdag gratis opgeven om hem of haar zo in aanmerking te laten komen voor 1 van de 1000 verwenpakketten. Aanmelden gaat erg gemakkelijk en is binnen een minuut gebeurd. Vandaag (12 februari 2021) is de laatste dag dat iemand kan opgeven, wees er dus snel bij!

Meld via deze link iemand aan die je een Valentijnsdag Verwenpakket zou willen geven

8 Reacties

 1. Ik heb de liefste zus Petra die is er altijd voor mij geweest en ze werkt ook nog eens heel veel en heeft heel weinig me tijd. En omdat ze zovaak weg is en we elkaar nauwelijks zien wil ik haar dit cadeau heel graag geven om te laten zien hoe erg ik haar bewonder en waardeer. Dit zal ze nooit vergeten.

  Antwoord
 2. Zou zo super wezen dat mijn dochter zo n verwen pakket zou mogen ontvangen .
  Ze verdient het net zoals andere mensen in de zorg.Het is zo zwaar .

  Antwoord
 3. Ik zou er graag 1 willen voor me dochter omdat omdat ze het heeft verdient

  Antwoord
 4. Ik zou er graag 1 willen voor me dochter omdat ik zonder haar vandaag hoer niet had gezeten ze heeft mijn leven gered door tijdig 112 te bellen.

  Antwoord
 5. wie niet? leuke actie voor mijn zoon

  Antwoord
 6. ik zou graag een box willen winnen voor mijn dochter

  Antwoord
 7. Ik zou het graag aan mijn man willen geven, aangezien hij altijd aan mijn zijde staat om me te steunen, vooral in de afgelopen maanden die zo moeilijk waren.

  Antwoord
 8. Ik zou graag een valtijnsbox willen hebben voor mijn oma. Zei is sinds de coronatijd al heel alleen en erg kwetsbaar. Graag wil ik haar iets extra’s geven ook al zit zei alleen met valentijnsdag.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win een Action cadeaukaart van €25!