GRATIS Veertigdagentijdkalender 2024
geplaatst/bijgewerkt 18 januari 2024

Wil je bewust toewerken naar Pasen? Ook dit jaar presenteert Petrus de Veertigdagentijdkalender, om elke dag voor Pasen een moment van reflectie te nemen. Voor iedere dag is er een korte bezinning, aangevuld met beknopte (gespreks)vragen, liederen, gebeden en citaten. Op de website vind je bij elke dag tevens een korte, inspirerende video. Je ontvangt na aanvraag de kalender gratis door je brievenbus.

Bestel de gratis Veertigdagentijdkalender via deze link

Met het thema ‘Doe mee!’ sluit de kalender aan bij het jaarthema van de Protestantse Kerk in 2023-2024: ‘Doe mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde’. Gezamenlijk verdiepen we ons op weg naar Pasen in onderwerpen als gebed, introspectie en het maken van een frisse start. De kalender biedt tal van suggesties om tijdens de Veertigdagentijd op jouw eigen manier te vasten.

Wanneer ontvang ik mijn kalender? De veertigdagentijdkalender wordt vanaf eind januari verzonden. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je de kalender binnen 8 werkdagen. Als je kort voor de start van de Veertigdagentijd bestelt, zullen we ons best doen om de kalender zo spoedig mogelijk te verzenden.

0 reacties

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!