GRATIS Verhalenbundel 3PAK (Boekenweek van Jongeren Geschenk)
geplaatst/bijgewerkt 15 september 2023

Jongeren van 15 t/m 18 jaar kunnen tijdens de Boekenweek van Jongeren gratis het de geschenkbundel ‘3PAK 2023’ op komen halen bij boekhandels, bibliotheken en scholen. De verhalenbundel 3PAK bevat 3 verhalen van bekende auteurs speciaal gemaakt voor jongeren. De Boekenweek van Jongeren is van 15 september t/m 24 september 2023.

Lees via deze link meer over het Boekenweek van Jongerengeschenk 3PAK 2023

Dit zijn de verhalen van 3PAK 2023;

In het verhaal van Philip Huff onthult Antoon in een opstel Nederlands zijn handeltje in sneakers. Zijn ouders zijn kwaad. Maar is het zo erg om veel geld te willen verdienen?

Marie Lotte en Nydia zullen jou eens even vertellen hoe jij je leven moet leiden, want zij zijn volwassen. Grapje. Volwassenen weten niks. Doe lekker waar je zelf zin in hebt.

Het verhaal van Rima Orie speelt zich af in de wereld van de populaire game Assassin’s Creed: Mirage. In het middeleeuwse Bagdad werkt Avani samen met de Orde om een belangrijke geheime formule te ontcijferen. Maar de vijand is ook geïnteresseerd in deze informatie…

0 reacties

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!