GRATIS Verrassing bij Knutsel Paasei bij Lidl
geplaatst/bijgewerkt 24 maart 2018

Download en print het sjabloon voor een Paasei, knutsel deze in elkaar en kleur hem leuk in, wanneer je deze tot uiterlijk 24 maart 2018 aan de kassa bij Lidl afgeeft krijgt je kind t/m 12 jaar een leuke verrassing.

Download via deze link het Lidl Paasei

1 Reactie

  1. Goede avond

    Vind de actie van de paasei kleurplaat erg leuk voor de kinderen mijn kids zijn echt een week lang flink aan het kleuren geweest na school dan lever je ze in bij de supermarkt en worden ze in een doos gestopt dus uk vertelde de kinderen ze worden van de week opgehangen dus ben een paar keer wezen kijken met ze maar tot vandaag hebben ze niks opgehangen en nu is de actie voorbij mijn kinderen waren best wel teleurgesteld en zeiden ze hebben ze niet eens opgehangen en gewoon in een doos gedaan tja wat moet je dan als moeder zeggen uhhh sorry kids ze hebben er geen tijd voor? Of sorry kids ze hebben er geen zin in? Vind dit naar de kinderen toe echt niet kunnen jammer

    Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!