GRATIS Wehkamp Goodiebox t.w.v. €50,-

gratis-wehkamp-goodiebox-t-w-v-e50Bestel een cadeaukaart bij Wehkamp van minimaal €15,- en ontvang daarbij gratis een goodiebox t.w.v. €50,-, de inhoud bevat 2 maanden gratis Videoland, een gratis dagje sauna, een Flair magazine en een beautypakket van L’òreal. Wil je de box zonder verzendkosten ontvangen, bestel dan 2 bonnen van bijvoorbeeld €10,- en €15,-, de verzendkosten bij bestellingen boven de 20 euro zijn in december 2016 namelijk gratis. De cadeaukaarten zijn 2 jaar geldig.

Ga via deze link naar de cadeaubonnen pagina van Wehkamp

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën