GRATIS Wilde Bloemzaadjes

Vraag gratis en vrijblijvend een actiepakket aan met daarin onder andere wilde bloemzaadjes en informatie. Natuurmonumenten vindt het belangrijk dat we samen wilde bloemen planten om zo de biodiversiteit te beschermen, zo kan ook de toekomstige generatie van de natuur blijven genieten.

Vraag via deze link het actiepakket met wilde bloemzaadjes aan

Kinderen kunnen met goedkeuring van ouders en verzorgers het OERRR actiepakket gratis aanvragen. Dit is eenzelfde soort pakket maar dan gemaakt voor de jeugdige natuurbeschermers. Bestellen van het OERRR actiepakket kan via deze link.

2 berichten op GRATIS Wilde Bloemzaadjes

 • Hallo,
  ik ben bezig met het organiseren van een ladysnight met bijbehorende goody-bag.
  Het zou leuk zijn als hier een zakje bloemenzaad in zou zitten.
  we hebben er ca. 125 nodig
  zou dit kunnen???

  m.vr.gr.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën