GRATIS Winterwandelingen van Natuurmonumenten met Horeca
geplaatst/bijgewerkt 22 januari 2024

Natuurmonumenten heeft de mooiste winterwandelingen met horeca voor je geselecteerd. Zodat je na een leuke wandeling je ook een kopje thee, koffie of van een lunch of diner kan genieten.

Bekijk via deze link de mooiste winterwandelingen van Natuurmonumenten met horeca

Verken de mooiste winterwandelingen met horeca, zorgvuldig geselecteerd door de boswachters. Kies uit betoverende routes, zoals de 8 km lange winterse tocht door het Waterloopbos met zijn waterbouwkundige modellen. Eindig bij Paviljoen Het ProefLab voor lokale lekkernijen.

Een andere suggestie is de 5 km lange Lappendeken-route op de Veluwezoom, met een warme tussenstop bij de Carolinahoeve. Ontdek de legendes en geschiedenis tijdens de 5,6 km lange Sprengenberg-route in Overijssel, met start en finish bij Herberg de Pas voor eten en drinken.

Bezoek het gerestaureerde jachtslot Mookerheide in Limburg met de 5 km Twee schansenroute, inclusief historische kassen en tuinen. In de Kaapse Bossen in Utrecht geniet je van wandelingen van 1,8 km of 5 km, gevolgd door warme chocolademelk bij Châlet Helenaheuvel.

Ontdek de schilderachtige Boomweide-route van 3,5 km in het Groningse Ruiten Aa-dal, met een stop bij Gasterij Natuurlijk Smeerling. Verken de pingoruïne op Landgoed De Slotplaats in Friesland met een 6 km lange wandeling, gevolgd door chocomel in het koetshuis.

Eindig je winterwandeling op landgoed Oud Groevenbeek in Gelderland met een gevarieerde 3 km lange route en een bezoek aan het Theehuis op woensdag, zaterdag en zondag.

0 reacties

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!