GRATIS Wrijf & Ruik Geurkaart van ThreeOnine
geplaatst/bijgewerkt 2 december 2022

Vraag de gratis Wrijf & Ruik Geurkaart aan en maak kennis met 2 exclusieve geuren voor in je huis van ThreeOnine. Staat een geur je aan? Dan kan je eventueel producten zoals geurkaarsen, interieur parfum en geurstokjes aanschaffen.

Vraag via deze link de gratis Wrijf & Ruik Geurkaart van ThreeOnine aan

1 Reactie

 1. Beste mensen,

  Ik was op zoek naar ansichtkaarten met geur, maar voor de gewone consument heb ik die nog niet kunnen vinden. Nu zag ik wel een advertentie van jullie.

  Ik wil jullie een gunst vragen.
  Ik schrijf regelmatig met iemand die in de gevangenis zit. Ik heb het me eerder nooit zo gerealiseerd, maar in de gevangenis is niet alleen je vrijheid afgenomen, ook een groot deel van de sociale, maar ook visuele, smaak en geur prikkels ben je daar kwijt.

  Ik zou het verschrikkelijk gaaf vinden als jullie me aan wat wrijfgeurkaarten kunnen helpen. Liefst met alledaagse geuren zoals bos, zee, bloemen, gras oid, maar misschien ook wel smeerolie, motoren, of zo. Persoonlijk lijken voedsel geuren me minder fijn, maar wie weet.
  Als jullie me kaarten sturen beloof ik er zorg voor te dragen dat deze in de gevangenis terecht komen bij mensen die hier plezier aan beleven; voor wie het even een verrijking van hun dagbeleving is.

  Ik zag dat bij de politie experimenten met geur en het bewaren van rust worden gedaan. Ik hoop van harte dat ook in gevangenissen in de toekomst geur meer gaat worden ingezet om op onbewustniveau de stress te verlagen.
  Als ik daar op enige manier een bemiddelende rol in kan spelen, ga ik daarover graag in gesprek.

  Met vriendelijke groet,
  Sjoukje Kuperus

  Mw Drs S.A. Kuperus CMC
  Veranderkundige, systeem en gedragsexpert
  EDIT

  Antwoord

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!