GRATIS Yoni Tampons, Maandverband of Inlegkruisjes

Bij diverse supermarkten en drogisterijen kan je gratis Yoni tampons, maandverband of inlegkruisjes proberen. Je koopt dan zelf een verpakking van het product en krijgt vervolgens het aankoopbedrag terug op je bankrekening. Winkels die mee doen zijn AH, DA, Etos, Jumbo en Plus. Alle winkels hebben hun eigen start en einddatum in november en december 2020, bekijk die data dus eerst op de actiepagina, via die pagina vraag je ook het aankoopbedrag terug. De producten van Yoni zijn gemaakt van biologisch katoen, daardoor zijn ze zacht en ademend.

Klik op deze link om de actievoorwaarden en je geld van Yoni verzorgingsproducten terug te vragen

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën